distribucioni

Çka eshte distribucioni?

Distribucioni paraqet ofrimin e mallrave dhe sherbimeve ne sasine dhe venin e duher, kur konsumatori i deshiron ato. Nje nga kater elementet e Marketingut Miks qe ka per detyre: Te …

Bartja e drunjeve

Gjate sezonit te dirmit bartja e drujeve eshte nje sfide, por disa e kane zgjedhur kete problem. Shikoni disa nga fotografite me poshte.

xampp-wamp

Cka eshte XAMPP ose WAMP?

XAMPP, WAMP është një platformë Open-Source e cila përmban një web server të instaluar në localhost. Kjo paketë është zhvilluar nga Apache friends dhe konsiston kryesisht nga Apache HTTP Server, MySQL Database si …

gjeni pune

Ku me kerku pune online

Tani eshte shume e thjeshte te kerkoni pune, ne vijim jane paraqitur disa ueb faqe ku mund te kerkoni pune online. http://portalpune.com/ (Kosove) http://ofertapune.net/ (Kosove) https://gjirafa.com/Top/Pune (Kosove, Shqiperi & Maqedoni) https://duapune.com/ (Shqiperi)   …

dizajner grafik

Disa ueb faqe te dobishim per nje dizajer grafik

Ne vijim jane paraqitur disa ueb faqe / vegla te cilat jane te dobishme per nje dizajner grafik. Shkarkimi i fotografive falas: https://pixabay.com/ https://www.pexels.com/ www.unsplash.com Shkarkimi i ikonave https://www.flaticon.com/ Aplikacioni …

Orari dhe pergatitja

Ne jemi të gjithë të zënë këto ditë, kështu që caktimet e takimeve tuaja paraprakisht sigurojn që ju dhe klientët tuaj të keni një sasi të mjaftueshme të kohës të …

punsim

Si te gjesh punen qe endrron

Pas shumë viteve punë, nuk ndjehesh e kënaqur. Është koha për një ndryshim të drejtimit të karrierës. Dhe ja si të ngjitësh shkallët e saj. Puna që bën, a është …

barierat tregtare

Protekcionizmi dhe barierat tregtare

Qeveria ka aftësinë për të ndikuar në marrëdhëniet ekonomike me pjesën tjetër të botës (në Diversifikimi dhe shkallën e tregtisë). Ka dy mënyra të kundërta në të cilat ata mund …