A din najkush ku shesin Microsoft Surface Pro ne Prishtine?

Pershendetje, a din najkush ku shesin Microsoft Surface Pro ne Prishtine?

Default Pytur në June 15, 2017 në Tekonologji.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.