Ka skaduar: Auto Klubi Gjilani – Organizohet gara e fundit auto-sllallom

Njoftimi ka skaduar: Përmbajtja nuk është më vlefshme.

NJOFTIM

Këtë vikend më 15.10.2017, organizohet gara e fundit auto-sllallom në kuadër të Kampionatit të Federatës së Auto Sporteve të Kosovës (FASK).
Gara do të mbahët në Gjilan, rr.Marie Shllaku (rruga për Bujanovc me 4 korsi), andaj ftojmë të gjithë të interesuarit nga Anamorava që dëshirojnë të marrin pjesë në këtë garë me vetura civile apo tuning të paisen me licensë të klubit, e cila njëherit është kusht për pjesëmarrje.
Për më shumë informata : 049-500-201

Faleminderit Komuna e Gjilanit – Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Njësia për Sport Gjilan për lejimin e mbajtjes së garës auto slalom “GJILANI 2017”

Gjeni të bashkangjitur lejën dhe aprovimin për organizimin e garës.

Auto Klubi Gjilani - Organizohet gara e fundit auto-sllallom

Auto Klubi Gjilani - Organizohet gara e fundit auto-sllallom

Auto Klubi Gjilani - Organizohet gara e fundit auto-sllallom

Default Pytur në October 11, 2017 në Automjete.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.