Capital T ft. Lyrical Son & Vig Poppa – Pa Cenzure [Video]

Cka mendoni per bashpunimin e fundit: Capital T ft. Lyrical Son & Vig Poppa – Pa Cenzure

Silver Pytur në October 5, 2017 në Muzike.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.