Cka eshte CPM – Reklamim Pay Per Impression (Cost Per Mille)

Ju fitoni para sa herë shfaqet reklama e një sponsori në faqen tuaj. Pra, ju do të shpërbleheni për çdo një mijë impressions (shfaqje) që gjenerohen nga vizitat e blogut tuaj. Në përgjithësi ju do të fitoni diku midis $1-$7 për një mijë impressions në varësi gjithmonë të industrisë të sponsorit tuaj. Rrjeti më i njohur i reklamave CPM është BuySellAds.

Silver Pytur në October 12, 2017 në Marketing.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.