Çka është Hostingu?

Hostingu është hapësira, transferi dhe resurset e caktuara të serverit të cilat rezervohen për një kohë të caktuar nga ana klientit nga HostingSHQIP. Pra pakot në HostingSHQIP kufizojnë vetëm resurset të cilat i rezervoni, këto kufizime nuk kanë ndikim në asnjë aspekt në domainin e klientit.

Silver Pytur në February 17, 2017 në Ueb Dizajn.
Komentoni
1 Përgjigje

Çka është web hosting? – Web hosting është mënyra më e zakonshme e hostimit të më shumë se 99% të web siteve. Kjo nënkupton që një kompani hostimi ka një ose më shumë servera (kompjutera të lidhur me mënyrë të vazhdueshme me internetin që punojnë me një softuer serveri si ai i Apache ose IIS) që suporton punën e një numri të madh website-sh. Përveç rasteve kur një web site është veçanërisht i ngarkuar me punë ose i duhet shumë bandwidth (trafik), kjo është mënyra më pak e kushtueshme për të zotëruar një website të vërtetë. Ti mund të kesh adresën tënde të IP-së me hostim dhe të mos dallohet nga përdoruesit.

Silver Përgjigjur në October 8, 2017.
Komentoni

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.