Hostel ne Tirane

Pershendetje

A ma propozoni ndonje hostel ne Tirane qe ka cmime t’lira.

Faleminderit

Default Pytur në August 6, 2017 në Udhetime.
Komentoni
1 Përgjigje

Ta kisha propozu Freddys Hostel: http://www.freddyshostel.com/

Une kam kaluar mire dhe ja rekomandoj

Default Përgjigjur në August 16, 2017.
Komentoni

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.