Logo.al – Të gjitha logot në një vend

Logo.al eshte nje librari e pasur me logo te formatit vectorial te te gjitha brendeve shqipetare. Kjo faqe tashme eshte shume e rendesishme per njerzit qe jane te perfshire ne boten e dizajnimit. Kjo do the thote qe tashme u eshte ofruar nje mundesi shume e mire per dizajneret grafik dhe shtepite e reklamuse te ngarkojne logot qe jane te dizajnuar nga vet ata apo te klienteve te tyre, ne menyre qe te prezantojne kreativitetin e tyre ne prezencen e shume logove tjera

Silver Pytur në February 5, 2017 në Dizajn Grafik.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.