Mësoni veglën Pen Tool në Adobe Photoshop [Video]

Mesoni se si te perdorni veglen Pen Tool ne Adobe Photoshop.

Gjithashtu mund te mesoni se cka eshte dallimi ne mes Raster dhe Vector.

Silver Pytur në October 10, 2017 në Dizajn Grafik.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.