Mjeshter i pllkave ne Gjilan

Pershendetje

A keni ndonje kontakt te ndonje mjeshtrit te pllakave / keramikes ne Gjilan?

Faleminderit

Default Pytur në June 29, 2017 në Ndertimtari.
Komentoni
1 Përgjigje

Kontakto me Agronin ose AS Grup https://www.facebook.com/as.grup.ks ose +377(0)44 461 083 (Viber)

Initiate Përgjigjur në July 1, 2017.
Komentoni

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.