Në këtë mot të nxehtë #AutoMita ua mbush klimën FALAS!

Për çdo servisim të veturës që kalon shumën 100 Eur mbushja e klimës 100% FALAS.

‘Tag’ shokun që vozit #Renault #Dacia #Nissan për ta njoftuar rreth super-ofertës.

Në këtë mot të nxehtë #AutoMita ua mbush klimën FALAS!

Silver Pytur në June 3, 2017 në Oferta.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.