Oferte per Iftar: Restaurant Krapi

Oferte Per Iftar .

Llokum / Hurme
Buk Dhe Long Shpije
Supe Pule
Pjekurine Viqi
Qaj i Zi (Rusi)
Te Gjitha Keto Per Vetem : 5.00€

Miresevini

Per rezervime kontaktoni ne nr :049-233-330
044-944-400

Bronze Pytur në June 4, 2017 në Ushqim.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.