Ofrojme Zhvillimin e ueb faqeve

Unik Agency është agjension marketingu i cili merret me zhvillimin e planeve dhe strategjive të marketingut, si dhe me ekzekutimin e këtyre strategjive dhe prodhimin e materialeve të ndryshme të marketingut.

Zhvillimin e Ueb faqeve
– Dizajnimin e ueb faqeve ne PSD
– Konvertimin e Ueb faqeve nga PSD ne HTML
– Konvertimin e Ueb faqes nga PSD ose HTML ne Joomla apo WordPress
– Konvertimin nga CMS tjere
– Migrimin nga verzione me te vjetra ne verzione te reja
– Zhvillimin e kompnonenteve dhe te moduleve
– Freskimet dhe Sigurimin
– Zhvillimin dhe konvertimin e Ueb faqeve per Smart Phone
– Perkrahje dhe Trajnime
– Transferimi nga nje server ne tjetrtin
– Hosting dhe Domain

Mos heziotoni kontaktoni ne +377 44 396 219 ose +377 44 464 926

Ofrojme Zhvillimin e ueb faqeve

Initiate Pytur në July 19, 2017 në Ueb Dizajn.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.