OnAir Media hap konkurs për pesë vende të lira pune

OnAir Media hap konkurs për pesë vende të lira pune, për pozitat:

1. Video Montazher, (1 vend)

2. Designer. (1 vend)

3. Kameraman, (1 vend)

4. Gazetar (2 vende)

Dërdoni CV dhe një letër motivuese në email adresën puna@onair.be më së largu deri më datë 14.01.2017

Të përzgjedhurit do të lajmërohen përmes email adresës për intervistë.

puna@onair.be / www.onair.be

OnAir Media hap konkurs për pesë vende të lira pune

OnAir Media hap konkurs për pesë vende të lira pune

OnAir Media hap konkurs për pesë vende të lira pune

OnAir Media hap konkurs për pesë vende të lira pune

Silver Pytur në January 11, 2017 në Dizajn Grafik.
Komentoni
2 Përgjigje

RE: OnAir Media hap konkurs për pesë vende të lira pune

RE: OnAir Media hap konkurs për pesë vende të lira pune

RE: OnAir Media hap konkurs për pesë vende të lira pune

RE: OnAir Media hap konkurs për pesë vende të lira pune

Default Përgjigjur në July 22, 2017.
Komentoni

Qito jon punime tmijat

Default Përgjigjur në July 22, 2017.
Komentoni

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.