Pyetje baze mbi tvsh per %

Doja te dija rrugen e ekuacionit per x problem. Kemi nr total 2812.05 me 35 % . si mund ta zbresim 35 % qe te gjejm vleren fillestare per te na dhen nr 2083.cfare ekuacioni ndiqet. njesoj si 1000 + 20 % na jep 1200 por smund te bejm 1200-20 % pasi na jep 960.ju faleminderit

Default Pytur në June 16, 2017 në Kontabilitet.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.