Qysh me hek prapavine nga fotografia [video]

Ne videon ne vijim mund te mesoni se si me Adobe Photoshop mund ta fshini praparvine nga fotografia.

Silver Pytur në October 1, 2017 në Dizajn Grafik.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.