Qysh mundet me u hap nje Apple ID pa Credit Card?

Pershendetje,

A mund te tregoni se si mundet me u hap nje Apple ID pa Credit Card? Sepse kartelen e Raiffeisen Bankes nuk po e pranon.

 

Silver Pytur në October 12, 2017 në Telefona Mobil.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.