Qysh me parku veturen [Video]

Parkimi i vetures eshe nje sfid per shume persona, ne videon ne vijim mund te mesoni se si te parkoni veturen.

Silver Pytur në October 5, 2017 në Automjete.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.