Sende qe fshihen a mujm mi e i kthy ne llaptop?

Deshta me bo 1 pytje ?
Sende qe fshihen a mujm mi e i kthy ne llaptop? dikush naj ndihm

Windows 10

Faleminderit !

Default Pytur në June 11, 2017 në Tekonologji.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.