Si behet ndrrimi i drites se djegur ne Opel Astra (Video)

Ne videon ne vijim mund ta mesoni se si behet ndrrimi i drites mbrapa tek Opel Astra

Silver Pytur në July 9, 2017 në Automjete.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.