SUMMER TRAINING 2017 – PhotoShop & Web Design

SUMMER TRAINING 2017 – Super Oferta 20% zbritje për trajnimin:
PhotoShop & Web Design – Me 12 Qershor 2017 – në kuadër SUMMER SCHOOL II, paketa I fillon trajnimi Web Design me PhotoShop.

Studentët do të mësojnë dizajnimin e WEB faqeve duke përdorur PhotoShop, më shumë në linkun: http://www.tick-ks.com/sq/adobe-photoshop-web-design/

Kursi zhvillohet ne laborator dhe është i orientuar nga praktika.
Nxitoni, numri i studentëve i kufizuar!
Telefoni: 045/899-009(viber); 049/308085
Email: info@tick-ks.com;

Default Pytur në June 5, 2017 në Ueb Dizajn.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.