Trajnim Rrjeta Kompjuterike – TICK

Fillojnë grupet e reja në Rrjeta Kompjuterike (4 Modulet) me 14 Korrik 2017.
Oferta verore – 30% ZBRITJE & studentët e dalluar përfitojnë punë praktike.

Trajnimi është i organizuar në ligjërata, ushtrime dhe praktikë me projekte reale + përgatitje për provimin përfundimtarë.
Trajner Ing. Alban Gerguri. 
Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Detajet në http://www.tick-ks.com/sq/ti-trajnime/
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!

TICK

Default Pytur në July 2, 2017 në Edukim.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.