Trajnimi për Adobe Photoshop

Super Oferta 50% zbritje për trajnimin nga 110 Euro 55 Euro
Me 18 Tetor fillon trajnimi – PhotoShop & Graphics

Studentët do të mësojnë:
1.Hyrja në veglën Adobe Photoshop
2.Shtjellimi i veglave të Adobe PhotoShop-it
3.Shtjellimi i veglave të Adobe PhotoShop-it II
4.Përdorimi i Adobe Photoshop-it për Web Design
5.Krijimi i Dizajneve të ndryshme duke përdorur Adobe Photoshop

Trajnimi zgjatë 25 orë
Trajner: Bsc. Sarand Kadriu

Kursi zhvillohet ne laborator dhe është i orientuar nga praktika.
Nxitoni, numri i studentëve i kufizuar!
Telefoni: 045/899-009(viber); 049/308085
Email: info@tick-ks.com;

Kursi ne Adobe Photoshop - TICK Education Center

 

Default Pytur në October 11, 2017 në Dizajn Grafik.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.