Worms, Viruses dhe Trojan Horses

Worm ekzekuton kodin arbitrare dhe instalon një kopje të tij në kujtesën e kompjuterit të infektuar, e cila infekton PCs të tjera

Virus është software dashakeqe që është i bashkangjitur një tjetër programi për të ekzekutuar një funksion të veçantë të padëshiruar në PC e një përdorues

Trojan Horse është i ndryshëm vetëm në ate se aplikacioni i tëri është shkruar që të duket si diçka tjetër, kur në fakt ai është një mjet sulmi.

Silver Pytur në May 29, 2017 në Siguri.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.