www.vozitja.com

Të shumten e kohës veturat në qarkullim kanë brenda vetëm shoferin, pra lëvizin me dy apo tri ulëse të lira. Ndërsa në anën tjeter kemi shumë udhëtarë duke pritur autobusin, apo duke paguar taxi të shtrenjtë për të arritur destinacionin e tyrre.

Vozitja.com është platforma ndërmjetëse ku takohen shoferët dhe udhëtarët me destinacion të njejtë. Udhëtarët mund të rezervojnë ulëse ne veturat me vende të lira.

Silver Pytur në October 11, 2017 në Udhetime.
Komentoni
0 Përgjigje

Përgjigja juaj

Duke postuar përgjigjen tuaj, ju jeni dakord me privacy policy dhe terms of service.