Monday, 16 February 2015 20:42
0

VIRUSI:Virusi është një program që aktivizohet dhe krijon kopje të vetvetës në kompjuterin tuaj pa pyetur për leje. Virusi mund ta dëmtoj kompjuterin tuaj me

Tuesday, 20 January 2015 20:20
0

Emaili është një mënyrë e zakonshme dhe e përshtatshme për të komunikuar me kompanitë, kolegët, punëdhënësit, të punësuarit, profesorë dhe të tjerë që kërkojnë komunikim

Saturday, 20 December 2014 17:54
0

Acidi është komponim kimik, zakonisht i lëngshëm, me shije të thartë e veti gërryese, që përmban hidrogjen dhe që në reaksion me metalet jep kripëra.

Thursday, 18 December 2014 19:47
0

Gmail Signature App – By WiseStamp mundëson dizajnimin dhe ruajtjen e një nënshkrimi i cili do të paraqitet në fund të postës çdo herë që

Literatura e Fundit

BAZAT E AVANCUARA TË TË DHËNAVE

002. BAD - Shprehjet ne PL_SQL
Shprehjet dhe percaktoret; kontrolla e rrjedhes se programit; Deklarata IF...

MIS

003. MIS - Kolaborimi
Rëndësia e kolaborimit sot; Përfitimet nga kolaborimi për bizneset; Kërkesat për kolaborimim; Veglat për kolaborim...

Lajmet e fundit

Këshilla për punë

Error
 • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 42

Teknologji

 • Qka janë virusët?

  Qka janë virusët?

  16 February 2015
  0
  VIRUSI:Virusi është një program që aktivizohet dhe krijon kopje të vetvetës në kompjuterin tuaj pa

Lifestyle

Mëso në...

 • Lidhja Kovalente

  Lidhja Kovalente

  20 December 2014
  0
  Përveç lidhjeve mes metaleve dhe jometaleve,atomet e jometalet mund krijojnë lidhje mes veti. Gjatë kësaj
 • Lidhja jonike

  Lidhja jonike

  20 December 2014
  0
  Lidhja jonike është tërheqje elektrostatike e joneve me ngarkesa te kundërta. Lidhjet jonike janë lidhje
 • Më të vizituarat
 • Komentet e Fundit
 • Tag

A e dini se...?

Etimologjia e fjalës Google rrjedh nga termi matematikor Googol që nënkupton numrin 1 të ndjekur nga njëqind zero.

Thënie të mençura

Nëse me të vërtetë dëshiron të bësh dicka, do të gjesh mënyrën. Ndërsa nëse nuk dëshiron, do të gjesh arsye.”  – Jim Rohn